SÅ FUNGERAR DET

LEVERANS INOM 1-3 DAGAR

Ordrar som inkommer innan kl. 12.00 på vardagar skickas samma dag. Övriga ordrar skickar vi nästkommande vardag. Om inget annat anges på aktuell produktsida är leveranstiden 1-3 arbetsdagar. Leverans sker till närmaste utlämningsställe (PostNord).

GE BORT EN PRESENT

Den där härliga känslan en får av att få öppna ett fint paket, den älskar vi. Och den vill vi sprida. Därför kan du alltid välja att få din order levererad i fin presentförpackning.
När ordern är postad skickar vi ett mejl till dig, och den du angivit som mottagare får en avisering när paketet finns att hämta på närmaste utlämningsställe.

SKICKA MED EN PERSONLIG HÄLSNING

Väljer du att få din order i presentförpackning sätter vi en etikett på paketet där det står till vem det är och från vem. Vill du skicka med en personlig hälsning också – välj ut ett av våra fina kort och lägg det i varukorgen, och skriv sedan din hälsning i fältet “Hälsningar” i kassan så hjälper vi dig att skriva den på kortet.

MED TANKE PÅ MILJÖN

Vi väljer våra inslagningsmaterial med omtanke för miljön. Kartonger och presentförpackningar är miljömärkta i största möjliga mån. Och ömtåliga produkter skyddas av tidningsmakulatur och återbrukat fyllnadsmaterial. Snällt är snyggast, tycker vi!

Har du frågor – skicka ett mejl till hej@montern.se så svarar vi inom kort.